Saratele patratele cu sunca si cascaval

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
28 Apr 2015 | 4796 vizualizari
Saratele patratele cu sunca si cascaval

Facute tot pentru picnic.

Ingrediente

  • 1 aluat foietaj
  • 1 ou
  • 50g sunca feliata
  • 100g cascaval
  • sare grunjoasa
  • piper
  • seminte de mac

Mod de preparare

Aluatul se lasa la dezghetat.

Galbenusul se bate bine cu putin lapte.

Aluatul se pune pe foaia de copt (de marimea tavii) si se indreapta cu facaletul.

Se taie patrate de 3-4 cm si se pune in tava de copt.

Se despart patatele intre ele.

Se unge cu galbenus de ou fiecare patratel.

Se presara sare grunjoasa si piper.

Se pune o bucatica de sunca pe fiecare patratel.

Se rade cascaval pe toata suprafata.

Se presara uniform seminte de mac.

Se introduce in cuptorul preancalzit 20-25 minute, pana se rumenesc frumos.

Atentie la final ca se pot "bronza" prea tare, cum am patit eu.

Se lasa la racit.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele patratele cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu urzici, oua si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Tarta cu urzici, oua si mozzarella

Pentru aluat: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Intr-un bol punem faina, sarea, iaurtul si drojdia. Le amestecam bine cu mana, turnam apa minerala treptat si framantam. Cand obtinem un...

Citeste continuarea

Tarta foietaj aperitiv

Postat de RuxyRux

Tarta foietaj aperitiv

Blatul se prepara usor, framantand intr-un vas toate ingredientele( untul se da pe razatoare), aluatul rezultat se infaineaza usor si se impacheteaza in folie de prospetime...se da la rece pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2015, 12:27
la 28.04.2015, 12:38
Bune !!!!
la 28.04.2015, 12:51
Vaaai, astea-s alea bune!
la 28.04.2015, 12:58
super bune!
la 28.04.2015, 13:08
Usor de facut si bune!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking