Ingrediente
- 30 gr ciocolata neagra( 70 %)
- 40 gr zahar brun
- 1 lingura amidon
- 1 lingurita cacao
- vanilie
- o lingurita de unt
- 250 ml lapte dulce
- vanilie
Mod de preparare
Se topeste untul intr-un vas la foc mic, se da deoparte si-n pun bucatelele de ciocolata, se amesteca pana se topeste ciocolata si se lasa la racit putin.
Intr-un bol se pune zaharul, vanilia, cacaoa, amidonul si se amesteca usor, se adauga cate putin lapte amestecandu-se continuu, pana se pune tot.
Se pune amestecul de lapte peste cel de ciocolata si unt si se tine vasul la foc mic pana se ingroasa.
Se transfera continutul in cupe si se pune la rece...sau de ce nu........ se poate manca sarlota si calda.
Delicioasa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|