Sarmale

Postat de caroline in Mancaruri cu carne
4 Ian 2013 | 2720 vizualizari
Sarmale

stiu ca v-ati saturat de ele :))

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata (mix porc cu vita)
  • 2 cepe
  • 1 ceasca orez
  • bulion
  • knorr
  • sare
  • piper
  • smantana

Mod de preparare

Intr-o tigaie punem la calit ceapa tocata foarte marunt. Peste aceasta punem orezul si lasam citeva minute. inchidem focul, lasam la racit si adaugam carnea. Amestecam bine si adaugam condimentele.

Separat dam intr-un clocot foile de vita.

In fiecare foaie punem compozitie si o rulam inchinzind bine la capete.

Asezam pe fundul unei oale foi de vita, apoi punem sarmalele. La urma punem deasupra foi de vita. Turnam apa amestecata cu bulion si knorr, cat sa acopere sarmalele. Punem la fiert la foc mic.

Se servesc cu mamaliguta si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale cu varza dulce la vasul ceramic Crock Pot

Postat de mirela0911

Sarmale cu varza dulce la vasul ceramic Crock Pot

Pentru inceput se opareste varza in apa cu sare, otet, cimbru si marar. Aceasta operatiune se poate face inainte cu o zi. Daca folositi varza murata, se trece peste acest pas. Se curata ceapa...

Citeste continuarea

Sarmale in frunze de vita de vie, la multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Postat de mihaelar63

Sarmale in frunze de vita de vie, la multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Se preincalzeste Multicookerul Crock Pot cu gatire sub presiune . Ceapa se taie marunt si se pune la sotat . Adaugati dupa 2 minute orezul si il lasati sa se prajeasca pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.01.2013, 21:29
eu n-am mai facut de mult sarmale....din fericire, le-am primit mereu gata facute de Sarbatori
la 04.01.2013, 21:33
la 04.01.2013, 21:55
delicioase
la 04.01.2013, 22:03
la 04.01.2013, 22:41
bune sarmalutele

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking