Sarmale de pui in frunze de vita de vie

Postat de carla27carla in Pui
3 Mai 2016 | 3619 vizualizari
Sarmale de pui in frunze de vita de vie

Foarte bune! Retete de Pasti

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui
  • 2 cepe rosii
  • 50 gr orez
  • 1 lg pasta de rosii
  • 1/2 telina fiarta
  • 1 morcov fiert
  • condiment pentru carne tocata
  • frunze de vita de vie
  • 2- 3 lg de ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui se toaca si se pune intr-un castron. Ceapa se curata si se spala, apoi se toaca marunt si se caleste in 2 lg de ulei. Cand este calita se pune peste ceapa pasta de rosii si condimentul pentru carne tocata, apoi se amesteca bine. Peste carnea tocata se adauga ceapa prajita cu bulion, orezul spalat in 2-3 ape si morcovul si telina tocate marunt, se amesteca bine .

Frunzele de vita de vie, ale mele au fost din congelator, se dezgheata si se umplu cu carnea pregatita. Se formeaza sarmalele. Se pun la foc intr-o cratita .Eu le -am pus alaturi de cele cu varza si am turnat apa cu pasta de rosii peste ele si le-am lasat sa fiarba la foc mic circa 4 ore.

Cand sunt fierte se servesc alaturi de iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de pui in frunze de vita de vie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale din carne de pui in foi de vita-de-vie

Postat de burdulea56

Sarmale din carne de pui in foi de vita-de-vie

Intr-un vas, punem carnea cu oul, vegeta, piper, putina sare. Adaugam ceapa curatata, spalata, taiata marunt, cartoful razuit (pe razatoarea mare), orezul spalat si scurs de apa. Amestecam totul...

Citeste continuarea

Sarmalute deosebite

Postat de anisoara

Sarmalute deosebite

Orezul se spala , nu se opareste ( pt ca va fi preparat in cuptor) si se toarna intr-un vas mai larg si mare.  Legumele se curata si se taie mare. Intr-o tigaie cu ulei  se prajesc pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.05.2016, 13:40
bune
la 03.05.2016, 13:41
Delicioase!
la 03.05.2016, 13:52
la 03.05.2016, 13:54
la 03.05.2016, 14:08
Placeee!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking