Sarmale fara carne

Postat de panacris in Mancaruri de post
17 Dec 2011 | 13045 vizualizari
Sarmale fara carne

Foarte dureros ptr membri familiei mele!!! Sarmale fara carne, e ceva anormal!!!

Ingrediente

  • varza murata
  • ceapa 1 bucata
  • ciuperci  500 g.
  • morcovi 3 bucati
  • orez 250 g.
  • ou 1 bucata
  • sare
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • marar
  • boia de ardei dulce
  • bulion de casa 300 ml.

Mod de preparare

Varza murata se desface in foi si se pune in apa rece ca sa se desareze.

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Se adauga morcovul ras si ciupercile tocate marunt. Dupa ce s-au calit se adauga orezul si un pahar de apa, se lasa cca. 10 minute la foc mic pentru a se umfla un pic orezul. Se ia de pe foc, se asezoneaza cu sare si piper se adauga oul si se amesteca pana se omogenizeaza toate ingredientele.

Se pune umplutura pe fiecare foaie de varza, se ruleaza si se aseaza in oala. La final se presara boia de ardei dulce si marar verde. Se  acopera cu apa si se pune le fiert ptr cca. 1 ora.  Dupa ce au fiert sarmalele se adauga bulionul si se mai lasa cca. 15 minute la fiert.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale fara carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Lasagna vegetariana la tigaie cu Delikat- condimente pentru sarmale

Postat de Satisfyyourcravings

Lasagna vegetariana la tigaie cu Delikat- condimente pentru sarmale

Intr-o tigaie (din fonta), se incalzeste putin ulei de masline si  adauga ceapa, usturoiul si ardeiul. Se soteaza 5 minute. Se adauga "carnea tocata", oregano si condimentele...

Citeste continuarea

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Postat de xana

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici apoi se calesc impreuna cu jumatate din cantitatea de ulei si pasta de rosii dar fara a se rumeni. Peste orez se toarna...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.12.2011, 20:58
Foarte bune
la 17.12.2011, 21:02
pentru mine nu-i dureros,ca-mi plac
la 17.12.2011, 21:36
imi plac
la 17.12.2011, 21:57
Bune acum, mai ales ca suntem in post
la 17.12.2011, 22:38
Imi plac la nebunie astea fara carne

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking