Sarmale in foi de varza

Postat de irena in Mancaruri cu carne
20 Feb 2012 | 7368 vizualizari
Sarmale in foi de varza

Un fel de macare apreciat de toata lumea in toata lumea...

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata(amestec vita,curcan,porc),
  • 150 gr orez,
  • 2 cepe,
  • 1 morcov
  • 1/2 patrunjel,
  • marar,
  • patrunjel verde,
  • cimbru,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita zahar,
  • paprika,
  • foi de varza murata,
  • 150 ml suc rosii. 

Mod de preparare

Calesc cepa si orezul in 2 linguri ulei,adaug 75 ml suc rosii,apoi las la racit.

Amestec carnea cu orezul,morcov si patrunjel ras,condimentele.Pregatesc foile de varza ,le desarez si le tai de marimea unei palme.Rulez carnea in foile de varza si asez sarmalele intr o cratita pe un strat de varza tocata si o ramura de cimbru,apoi adaug apa cat sa le acopere.Pun la fiert la foc iute ptr 30 min apoi la foc mic cca 2 ore pana cand e fiarta bine varza si adaug 75 ml suc rosii  si 1 lingurita de zahar.Dau cratita la cuptor ptr inca 20 min ca sa se rumeneasca sarmalele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in foi de varza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sarmale in foi de varza acra

Postat de MotanLaOale

Sarmale in foi de varza acra

Varza se pune in apa rece cateva ore dupa care se desface si se pregatesc foile pt sarmale iar ce ramane se toaca fin. Se curata bine de cotoare. Orezul se spala si se lasa in apa rece 1/2 ore...

Citeste continuarea

Sarmale cu carne tocata de porc in foi de varza acra

Postat de autodiag

Sarmale cu carne tocata de porc in foi de varza acra

Varza se lasa de seara la desarat in apa. A doua zi, se pregateste pentru sarmale, taind-o in bucati potrivite. Se pastreaza o foaie intreaga. Pulpa de porc afumata se taie bucatele si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.02.2012, 21:24
arata delicios !!!
la 20.02.2012, 21:25
Tare ne plac si noua sarmalele!
la 20.02.2012, 21:27
si noua.
o oala de 6kg a tinut o zi )))))
la 20.02.2012, 21:40
ce bine arata
la 20.02.2012, 21:53
ce frumos le-ai aranjat!!!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking