Savoiardi pops

Postat de caroline in Dulciuri
27 Mai 2014 | 7268 vizualizari
Savoiardi pops

Sunt niste bomboane ...un fel de cake pops ....care au in compozitie piscoturile.Sunt foarte usor de preparat si atit de bune !!! Un deliciu mai ales pentru cei mici :)

Ingrediente

  • 100 gr piscoturi Savoiardi
  • 65 gr unt 82% grasime
  • 35 gr zahar pudra
  • 20 gr cacao ( sau nesquik )
  • 2-3 linguri cafea
  • 1\2 fiola esenta de rom
  • zahar tos

Mod de preparare

 Piscoturile se pun intr-un bol si se maruntesc foarte fin.Eu le-am maruntit cu mana insa puteti folosi si robotul.

 Separat topim untul la flacara mica ( sau in cuptorul cu microunde) .

 Adaugam in bolul cu piscoturi: untul topit,zaharul pudra,cafeaua si esenta de rom.

 Amestecam foarte bine ingredientele si din compozitie formam bilute de marimea dorita ( in functie de preferintele fiecaruia).

 Dam fiecare biluta prin zahar tos si asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt .

 Punem tava la frigider si lasam cel putin 3-4 ore.

 Bomboanele se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Savoiardi pops" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Budinca de branza cu vanilie si portocala

Postat de privatelaura

Budinca de branza cu vanilie si portocala

Pastele se pun la fiert conforma instructiunilor de pe pachet. Intr-un bol, se faramiteaza branza de vaci, se adauga ouale si zaharul. Se amesteca bine, se adauga coaja rasa de portocala,...

Citeste continuarea

Cozonac dospit la rece

Postat de katty

Cozonac dospit la rece

Cernem faina intr-un vas mare. Intr-un castron, punem 2-3 linguri de faina. Fierbem 150 ml lapte in clocot si al adaugam peste faina, amestecand bine sa nu se faca cocoloase. Lasam faina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2014, 16:21
simplu si cu siguranta foarte bun
la 27.05.2014, 16:23
Lasă, că sunt bune şi pentru cei mari, sunt eu sigur.
la 27.05.2014, 16:24
Super
la 27.05.2014, 16:24
la 27.05.2014, 16:24
Anca ...de obicei fac dulciuri simple ... cu cei mici mai mereu in preajma nu am timp de complicatii )

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking