Ingrediente
- 100 gr piscoturi Savoiardi
- 65 gr unt 82% grasime
- 35 gr zahar pudra
- 20 gr cacao ( sau nesquik )
- 2-3 linguri cafea
- 1\2 fiola esenta de rom
- zahar tos
Mod de preparare
Piscoturile se pun intr-un bol si se maruntesc foarte fin.Eu le-am maruntit cu mana insa puteti folosi si robotul.
Separat topim untul la flacara mica ( sau in cuptorul cu microunde) .
Adaugam in bolul cu piscoturi: untul topit,zaharul pudra,cafeaua si esenta de rom.
Amestecam foarte bine ingredientele si din compozitie formam bilute de marimea dorita ( in functie de preferintele fiecaruia).
Dam fiecare biluta prin zahar tos si asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt .
Punem tava la frigider si lasam cel putin 3-4 ore.
Bomboanele se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Savoiardi pops" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (28)
|