Scoici St.Jacques (scallops) cu ciuperci in sos redus de peste

Postat de Cristi_Roman in Fructe de mare
16 Feb 2012 | 10222 vizualizari

S-ar putea ca preparatul despre care voi scrie mai jos sa vi se para complex. Cumva este, iar in faza maxima de pregatire a lui am lucrat la 4 surse de caldura, aproape simultan. Am decis insa sa-l fac pentru a-mi exersa coordonarile intre mai multe activitati, dar si pentru ca ador fructele de mare si ma gandesc constant cum sa le dau o forma finala speciala, in afara de cele clasice mediteraneene sau asiatice.

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 17.02.2012, 20:15
mie combinatia de rucolo si turmeric mi se pare foarte interesanta si chiar nu pot sa mi-o inchipui. Scallops, nu le zic scoici ca in capul meu is altceva sunt foarte bine daca sunt gatite asa cum ai zis,cauciocoase nu mai au nici un farmec.
la 17.02.2012, 21:31
Tare mult imi place cum arata
la 18.02.2012, 05:46
Va multumesc mult de tot .
la 02.03.2012, 17:56
la 06.01.2013, 21:37
super

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking