Semilune cu ricotta si sunca

Postat de esmerandra in Aperitive / Garnituri
28 Mar 2011 | 3952 vizualizari
Semilune cu ricotta si sunca

Aceasta este prima reteta care o postez , sper sa nu gresesc ceva. Reteta este foarte simpla si rapida.

Ingrediente

  • 230g foietaj
  • 200 g ricotta
  • o felie de sunca taiata gros
  • ulei de masline
  • sale
  • piper

Mod de preparare

Se taie in cuburi mici sunca si se prajeste in 2/3 linguri de ulei de masline.

Intr-un bol se pune ricotta si se amesteca cu sunca prajita si se adauga sare si piper la placere. Se intinde foietajul si se taie in discuri, si in mijlocul discurilor se pune o lingurita din compozitie. Se inchide la semiluna si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Se coace la 220° timp de aproximativ 10 minute. In cuptorul meu se coc mai repede, deci timpul e indicativ, depinde de cuptorul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Semilune cu ricotta si sunca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chipsuri cu chilli

Postat de licurici_lra

Chipsuri cu chilli

Am spalat cartoful si l-am feliat foarte subtire. Am pus foaie de copt intr-o tava, am uns-o cu ulei, apoi am pus feliile de cartofi. Am presarat sare si fulgi de chilli si le-am bagat in...

Citeste continuarea

Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella

Postat de AlexTeacher

Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella

Taie salota si ciupercile cubulete mici si apoi soteaza-le in uleiul de masline;  Adauga apoi si spanacul si potriveste de sare si piper;  Odata gatit, lasa totul la scurs intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2011, 08:03
Cred ca sunt delicioase bine ai venit
la 28.03.2011, 08:24
la 28.03.2011, 08:32
la 28.03.2011, 08:42
bun venit, esmerandra! semilunele tale sunt grozave!
la 28.03.2011, 09:09

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking