Shacshuca

Postat de aziz in Mancaruri de legume
2 Noi 2010 | 19172 vizualizari
Shacshuca

atunci cind nu avem nici chef si mai ales timp eu zic ca e perfecta.....voi ce ziceti?!

Ingrediente

  • o ceapa mare
  • jumatate gogosar sau ardei gras rosu
  • 1-2 catei usturoi
  • 5 rosii
  • 3 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • sare piper
  • 1 ardei iute verde (optional)
  • 1 lingura supa instant
  • 6 oua
 

Mod de preparare

se taie ceapa pestisori la fel si gogosarul;se pune uleiul la incins primul pe lista este gogosarul ,lui ii ia mai mult timp sa se inmoaie ,dupa care adaugam ceapa punem capacul si lasam pina ceapa devine sticloasa.intre timp cojim rosiile de pielita si l-e taiem cubulete punem peste ceapa si gogosar punem capacul dinnou si lasam pina se inmoaie legumele bine.peste pasta de tomate punem apa calda sa obtinem un sos in care adaugam sarea, piperul ,supa instant si turnam cite putin in tigaie peste legume cind totul este fiert bine punem ouale .se pune capacul si se lasa pina se formeaza ochiuri care trebuie sa fie tari nu se amesteca decit foarte usor pentru a nu le sparge.se pune usturoiul taiat feliute si patrunjelul.se poate va mai trebui putina apa calda ,ne orientam la fata locului:).Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Shacshuca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi

Postat de privatelaura

Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi

Se spala galbiorii, se lasa la scurs. Ideal ar fi sa se curete cu o perie. Daca sunt micuti, se lasa intregi, daca sunt mai mari, se taie. Se calesc in putin ulei, o ceapa, cativa catei...

Citeste continuarea

Chiftelute de cartofi, cu sos picant

Postat de RODIMUR

Chiftelute de cartofi, cu sos picant

Se spală cartofii, se fierb în coajă și când sunt gata, se strecoară de apa în care au fiert și se lasă să se răcorească. Între timp, se spală și se toacă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.11.2010, 15:00
nu am mancat asa ceva pana acum... interesanta reteta
la 02.11.2010, 15:11
revin cu furcile...
la 02.11.2010, 15:30
super buna, pe cuvint si crede-ma daca o adora copiii mei care sint cei mai moftorosiiii de pe planeta,atunci e ceva...merci de vizita oricum plimbacioasa sefa
la 02.11.2010, 16:48
as gusta putin sa vad cum e
la 02.11.2010, 17:34
Interesant,oare cum o fi la gust?

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking