Shake cu Nesquik

Postat de caroline in Mancare copii
5 Apr 2014 | 4767 vizualizari
Shake cu Nesquik

Ideea a plecat de a prepara ceva racoritor si delicios copiilor avand in vedere ca aici la noi e vreme super frumoasa :) .M-am inspirat de la reteta de shake cu cafea de la Miha...dar fiind pentru copii am inlocuit cafeaua cu nesquik . A fost de ajuns sa pun putina ciocolata si putine ornamente pe gura paharului ca zambetul lor sa fie si mai mare ;)

Ingrediente

  • 100 gr inghetata de cacao
  • 50 ml lapte rece
  • 50 ml frisca lichida dulce
  • 1 lingura nesquik
  • frisca pentru decor
  • 1 lingura finetti ( sau orice alta crema de ciocolata)

Mod de preparare

Prepararea e tare simpla.

Punem in paharul blender-ului inghetata,laptele ,frisca lichida si nesquik.

Mixam bine pana ce totul devine o masa omogena.

Topim putin crema de ciocolata si punem gura paharelor in crema.Decoram cu bomboane decorative.

Punem inghetata in pahare,ornam cu frisca si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shake cu Nesquik" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mouse de ciocolata cu fructe

Postat de Constelatialeu

Mouse de ciocolata cu fructe

Punem laptele sa se incalzeasca, gelatina o hidratam cu apa rece, amestecam bine galbenusurile cu zaharul, apoi turnam laptele fierbinte si amestecam, acest amestec il punem intr-o craticioara si...

Citeste continuarea

Pizza cu salam uscat si porumb

Postat de Dya

Pizza cu salam uscat si porumb

Din ingredientele date, se frământă un aluat elastic ce se lasă la dospit, intr-un loc cald, până ce îşi dublează volumul. Se întind apoi două foi egale. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.04.2014, 17:58
la 05.04.2014, 18:07
ce fain l-ai facut!
la 05.04.2014, 18:13
la 05.04.2014, 18:15
la 05.04.2014, 18:19
Laura,de-i trimiti pe teroristi le fac si lor

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking