Ingrediente
- 3 lipii
- 1 piept de pui intreg(din care mi-a mai ramas o bucata)
- 3 lingurite de sos dulce-acrisor
- 1 cutie ciuperci
- 3 linguri de branza de burduf rasa
- 2-3 buc de miez de lapte
- sare si piper dupa gust
- 3-4 lingurite ulei de masline
- amestec de condimente pt carne de pui
- 1 ou
- 2-3 linguri cascaval ras mare
- 2-3 linguri smantana
- 2-3 linguri lapte
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie in doua, apoi fiecare bucata se taie pe lungime. Ne ies 4 felii de piept de pui(una a ramas), le condimentam cu sare,piper, ulei de masline, amestec de condimente pt carne de pui. Frecam bine bucatile de piept de pui cu mirodeniile si le asezam intr-o tigaie gril bine incinsa. Le lasam sa se faca pe ambele parti. Pregatim o tava termorezistenta pt cuptor si o ungem cu putin ulei de masline. Luam cate o lipie, o ungem cu sos dulce -acrisor(sau ce sos va place si aveti), adaugam o mana de ciuperci din conserva, bucatele de piept de pui, o lingura de branza de burduf data pe razatoarea cu ochiuri mari, feliute de miez de lapte. Facem sul lipiile si le asezam in tava. Facem un amestec din ou, cascaval, lapte si smantana pe care il intindem peste lipii. Dam tava la cuptorul incins la 180 grade pt 15 minute. Serviti-le cu o salata de cruditati, noi nu am mai avut rabdare si pt salata fiind prea infometati, am asezat putin iaurt gras deasupra si au fost devorate.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (31)
|