Shaorma cu pui (Pita au poulet)

Postat de AnyCostescu in Pui
2 Iul 2013 | 6848 vizualizari
Shaorma cu pui (Pita au poulet)

Este delicioasa :) merita incercata :)

Ingrediente

Cantitatile sunt in functie de numarul persoanelor.

  • lipii
  • piept de pui dezosat
  • salata verde
  • porumb
  • ardei gras
  • rosii
  • ceapa
  • masline
  • morcov
  • sos andalouse/tartar
  • piper rosu
  • condiment pt pui
  • busuioc
  • usturoi
  • putin ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si se pune pe un servet. Se taie cuburi si se pune la marinat cu busuioc, condiment special de pui,putin ulei, piper si usturoi tocat marunt.Se lasa minim o ora.

Se pune intr-o tigaie de teflon cu foarte putin ulei si se lasa la foc mic pana e gata in proportie de 90 %..Se scoate pe un tocator si se taie in bucatele mai mici..Apoi se pune inapoi in tigaie ,la foc iute si se lasa sa se rumeneasca .Aveti grija sa nu il ardeti..

Salata se spala si se taie bucati potrivite ca marime.

Ceapa , ardeiul gras si rosia se taie julien.

Morcovul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici.

Se indeparteaza samburele maslinelor si apoi se taie fiecare maslina feliute.

Se ia o lipie, se pune sos andalouse sau tartar , apoi punem pe mijlocul lipiei putina salata verde,morcov ras, rosii, ardei, ceapa, masline, porumb , iar la sfarsit piept de pui..

Se ruleaza si se serveste imediat :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma cu pui (Pita au poulet)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui si ciuperci in sos de branzeturi

Postat de merisor67

Piept de pui si ciuperci in sos de branzeturi

Tăiem pieptul de pui în fâșii, pe care le condimentăm cu sare și piper, apoi le trecem prin făină. Într-o tigaie antiaderentă, topim untul în ulei de măsline,...

Citeste continuarea

Ostropel de pui

Postat de rocsi_1612

Ostropel de pui

Puiul il parliti la flacara aragazului, apoi il spalati bine. Il stergeti cu niste servetele. Ceapa curata o tocati marunt, iar morcovul curatat il taiati cubulete. Incingeti uleiul intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.07.2013, 17:04
Bunsaaaaaaaaaaaaa!!
la 02.07.2013, 17:05
O fac si eu ,e tare buna!
la 02.07.2013, 17:06
Babi
la 02.07.2013, 17:07
bunica
la 02.07.2013, 17:10
vaaai, ca bine mai arata! daca venim dupa nuci, pregateste-ne si cate o portie, doua, din asta

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking