Shaorma jumi-juma

Postat de Constelatialeu in Pui
17 Mar 2015 | 3891 vizualizari
Shaorma jumi-juma

I-am zis asa,jumi-juma deoarece si pentru ca eu am muncit jumi si juma am cumparat...de fapt am cumparat tot,dar unele ingrediente a trebuit sa le pregatesc eu sa fie mancabile,iar altele erau deja pregatite.Va invit sa aruncati bolovanul,daca va da mana.....oricum daca ascultam cercetatorii...chiar si pe aia britanici,nu mai trebuie sa mancam nimic,ca murim....chiar si asa tot murim cand ne-o suna ceasul.....

Ingrediente

  • Pentru o portie ( adevarata,ca aia de cumperi abia de vezi carnea prin ea)
  • 1 bucata lipie tortilla
  • cca 200 g piept de pui
  • 2 cartofi prajiti
  • varza rosie
  • varza alba
  • castravete murat
  • rosie
  • aici cantitatile sunt variabile,dupa cum vrea fiecare
  • sare
  • piper
  • kechup
  • sos de maioneza
  • sos de maioneza cu mustar

Mod de preparare

Mai intai pregatim partea de legume,taiem marunt varza alba si varza rosie si presaram putina saree deasupra,castravetele il taiem in fasii subtiri,rosia in feliute subtiri.Apoi punem la prajit cei doi cartofi taiati pai,dupa ce s-au prajit ii scoatem pe un servet care absoarbe surplusul de ulei.Pieptul de pui il taiem julien si il punem la prajit in putin ulei,il intoarcem pe toate partile pana este patruns,adaugam un praf de sare si piper,scoatem bucatelele pe un servet sa absoarba uleiul.

Asamblare : Luam bucata de lipie tortilla o ungem cu kechup,apoi asezam alternativ,cartofi,varza rosie,vaerza alba,rosie,castravete si piept de pui,asezonam cu sos se maioneze si sos de maioneza cu mustar,rulam tortilla si mancam cu pofta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma jumi-juma" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mancare de pui cu masline si rosii

Postat de rocsi_1612

Mancare de pui cu masline si rosii

Pulpele de pui le parliti la flacara aragazului, apoi le spalati si le stregeti cu niste servetele. Ceapa curata o tocati marunt. Ardeiul rosu il curatati de cotor si seminte, il taiati cubulete....

Citeste continuarea

Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta

Postat de Constelatialeu

Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta

Mai intai am pus fasolea fideluta la fiert in apa cu sare,dupa ce a fiert am scurs-o de apa si am adaugat-o peste legumele mexicane dezghetate.Am pus o cratita pe foc,am lasat-o sa se incinga,am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2015, 19:48
sigur a ta nu e expirata ca retetele mele
la 17.03.2015, 19:48
Cu de astea vii la ora asta? Vrei sa ne dai pe spate?
la 17.03.2015, 19:48
Tortila nu prea e de acord cu lipia de la shaorma Dar una peste alta e bunăăăăă
la 17.03.2015, 19:49
Timea,am facut-o azi pentru Leone ,inainte sa plece la pregatire,sa fie in forma...
la 17.03.2015, 19:49
*am

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking