Shaorma personalizata

Postat de danielaR in Mancaruri cu carne
16 Apr 2014 | 3885 vizualizari
Shaorma personalizata

aveam o pofta de o shaorma .....si mi-am facut in casa dupa bunul plac si cu ingredientele ce le avem la dispozitie. A fost delicioasaaaa

Ingrediente

  • 5 cartofi mari
  • o ceapa
  • 1 ardei gras
  • 200 gr masline fara samburi
  • 1 conserva ciuperci
  • 3 bucati piept de pui
  • sare piper
  • pt salata avem nevoie de
  • jumatate salata iceberg
  • 2-3 rosii
  • jumatate de castravete
  • 100 gr cas proaspat
  • 1 conserva porumb
  • 2 linguri dresing pt salata

Mod de preparare

Curatam cartofii si ii punem la prajit

Pregatim alta tigaie. Pentru inceput punem ceapa la calit. Adaugam ardeiul taiat tot pe lung, apoi ciupercile, maslinele si pieptul de pui. Lasam sa se caleasca bine bine. Punem sare si piper.

Pregatim si salata. Salata iceberg taiata julien, rosiile si castravetele. Punem conserva de porumb si casul proaspat. Adaugam si sosul pt salata

Ornam pe farfurie dupa imaginatie

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma personalizata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi cu carnati la cuptor

Postat de sufletista

Cartofi cu carnati la cuptor

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare pana ce intra furculita in ei, ii scurgem de apa si ii lasam sa se raceasca, dupa care ii curatam de coaja. Intr-o tava unsa cu unt...

Citeste continuarea

Platoul "lenesului"

Postat de Dya

Platoul "lenesului"

Dupa ce am curatat carnea si am spalat-o, o saram dupa gust si o prajim in vase separate. Pastrama de oaie o frigem pe tava sau daca exista conditii o facem la gratar. Intre timp, curatam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.04.2014, 21:31
la 16.04.2014, 21:32
la 16.04.2014, 22:11
buna
la 16.04.2014, 22:12
la 16.04.2014, 22:52

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking