"Şişbarak bi laban"- Placintele cu carne in supa de iaurt

Postat de Mihaela11_jo in Supe
25 Noi 2010 | 7318 vizualizari

Şişbarak sau Shishbarak bi laban( l.araba " laban" = iaurt) este o mancare specifica beduinilor din Iordania , care se prepara cu iaurt solid" jameed". Acesti bulgari de iaurt solid se lasa peste noapte sa se inmoaie si apoi se mixeaza in blender cu apa fierbinte pentru a obtine iaurt lichid. Este o supã foarte gustoasã in care placinţelele umplute cu carne se fierb intr-o supã de iaurt.Gustul deosebit este dat de combinatia usturoi-coriandru. In Liban se pregateste cu iaurt proaspat.

Inapoi la reteta

Comentarii (38)

la 02.12.2010, 10:39
acesta reteta mi sa parut mai deosebita ...si am zis hai sa ne punem pe treba (eu si nevasta).....rezultatul a fost.....DELICIOS!!!..... are un gust extraordinar, cum se imbina carnea de vita,semintele de pin, usturoi si corindru....si fetitei mele de 2 ani ia placut. !! multumim pentru masa!!
la 03.12.2010, 23:48
mi-e greu sa-mi imaginez ce gust delicioas are!! as manca o portie maaareee
la 28.12.2010, 20:46
Multumesc pentru aprecieri cursant
Ma bucur ca v-a placut
la 28.12.2010, 20:47
Anca 2 portii mari
la 28.12.2010, 20:48
+pentru mine muuulte porţii mari
la 28.12.2010, 20:49
Oauuuu ce minunatieee!!!!
la 28.12.2010, 21:01
Multumesc Ionix; esti binevenita
la 28.12.2010, 21:03
Ruxy este foarte bun si acrisor

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking