Skin potatoes

Postat de epurasha2bb in Pui
7 Iul 2013 | 3947 vizualizari
Skin potatoes

Adica niste coji de cartofi umplute.Sunt deliciosi si se pot umple in zeci de feluri.

Ingrediente

  • 4 cartofi mai mari
  • 4 graunti de usturoi
  • 1/2 piept de pui
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 1 ardei capia rosu
  • verdeturi proaspete:patrunjel, marar
  • sare, piper negru

Mod de preparare

Luam cartofii cat mai frumosi la forma sa fie fara prea multe denivelari si-i spalam bine fara sa -i curatam de coaja.Ii punem la fiert intregi in apa cu putina sare dar nu-i lasam mult ci doar cat sa se inmoaie putin miezul.II scoatem , ii taiem pe jumatate de-a lungul si scobim miezul cu o lingura tare.Apoi miezul tocat se caleste in putin ulei cu sare si piper.Se pastreaza deoparte.Calim putin si ardeii taiati marunt impreuna cu usturoiul tocat.Se amesteca cu miezul d ecartof calit.Se inabuse cu apa si putin ulei si carnita de pui tocata bucati mici si se adauga si ea la amestecul pentru umplutura.Se toaca fin verdeata si se adauga si ea.Acest amestec final va fi umplutura noastra .Umplem jumatatile de cartof.Eu am lasat totusi pe langa coaja ceva ca sa pastreze o forma frumoasa.Cei care fac chiar skin potatoes de tot adica doar coji risca sa se pleosteasca si sa arate mai urat.Deasupra de tot asezam felii de rosii la care le-am scos pileita si semintele.Picuram ulei si putin cimbru si dam lA cuptor sa se rumeneasca.(Eu am pus langa acesti cartofi si bracute din ardei capia rosu ca tot taiasem pentru umplutura).

II puteti servi simpli sau cu sos de iaurt si usturoi sau alaturi de o salata verde .Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Skin potatoes" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Pui cu sos de rosii, spanac si parmezan

Postat de Bucataras

Pui cu sos de rosii, spanac si parmezan

Pune la topit untul intr-o tigaie mare.   Condimenteaza cu sare, piper si oregano pulpele de pui, apoi pune-le in tigaie si gateste-le cam 5 minute pe fecare parte, la foc mediu....

Citeste continuarea

Pulpe cu legume

Postat de Dya

Pulpe cu legume

Prajim pulpele, iar cand s-au rumenit usor, adaugam legumele taiate cuburi mici si le lasam la calit pentru 10-15 minute. Adaugam supa de pui si potrivim de gust cu sare si busuioc; punem si sucul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.07.2013, 15:47
super
la 07.07.2013, 15:56
bun
la 07.07.2013, 16:01
thank you guys!
la 07.07.2013, 16:02
la 07.07.2013, 16:24
Wowwwwwwww cata culoare,ce super arata bravo Roberta

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking