Smoothie cu capsuni, rubarba si salvie

Postat de bucataria_cu_mirodenii in Bauturi
28 Mai 2013 | 3626 vizualizari
Smoothie cu capsuni, rubarba si salvie

Planuiesc sa profit de capsuni la maxim vara asta sau primavara sau ce o mai fi ca nu mai stim in ce s-a transformat, sa folosesc capsuni in inghetata, salate, freshuri, smoothie, shakeuri. Asa ca... fiti pe faza ;)

Ingrediente

  •  250 grame capsuni; 
  • 100 grame rubarba; 
  • 2-3 frunze proaspete de salvie;
  • 150 ml iaurt grecesc;
  • 2 linguri miere (optional).

Mod de preparare

1. Capsunii se spala si se curata de frunze. Rubarba se spala, se sterge si se taie marunt.  

2. Se pun toate fructele in blender, apoi salvia, se adauga iaurtul si se mixeaza un minut-doua.

3. Se serveste rece decorat cu capsuni si frunze de salvie.

Initial am vrut sa fac smoothie pe straturi, dupa cum se poate observa si in imagini, insa era firesc sa nu-mi iasa pentru ca ambele compozitii pe care le pregatisem cand m-am apucat de smoothie (rubarba cu salvie cat si capsunii cu iaurtul) erau prea lichide. Oricum am incercat, dupa care am omogenizat totul in pahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Smoothie cu capsuni, rubarba si salvie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Suc detox cu ananas si legume verzi la Kuvings

Postat de Oana

Suc detox cu ananas si legume verzi la Kuvings

Spala bine toate legumele. Curata de coaja ananasul si taie doua rondele. Adauga alternativ ingredientele in palnia de alimentare a storcatorului prin presare la rece Kuvings. Toarna...

Citeste continuarea

Lapte de ovaz

Postat de katty

Lapte de ovaz

Cantarim fulgii de ovaz si ii punem intr-un castron. Ii acoperim cu apa rece si ii lasam la inmuiat jumatate de ora, dupa care scurgem apa si ii mai clatim putin. Ii punem intr-un blender si punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.05.2013, 23:44
E buna la ceas de seara
la 28.05.2013, 23:50
Corect, Bunica!
la 29.05.2013, 00:03
Bun!!
la 29.05.2013, 07:19
sanatos si bun!
la 29.05.2013, 08:05
Gustos si sanatos!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking