Snitel de porc in crusta de cartofi

Postat de mihaelar63 in Porc
25 Ian 2016 | 10863 vizualizari
Snitel de porc in crusta de cartofi

M-am oprit la acest snitel in ideea ca am impuscat doi iepuri dintr-un foc: si carnita, si garnitura :D

Ingrediente

  • 6 felii carne porc [ aprox. 80 gr / bucata ]
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval razuit
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • pesmet
  • frunze salvie
  • ulei
  • legume

Mod de preparare

  1. Carnea  deporc se bate cu batatorul de snitele si se condimenteaza cu sare, piper si salvie maruntita .
  2. Cartofii se curata si se razuiesc pe razatoarea cu ochiuri mari. Se scurg de surplusul de lichid si se amesteca cu sare  piper, oua si 1 lingura faina.
  3. Se dau bucatile de carne prin faina si se scutura de surplus.
  4. Se aplatizeaza in palma compozitia cu cartofi, se pune felia de carne deasupra si cu cealalta mana se pune din nou compozitie cu cartofi .
  5. Se preseaza bine si se pune pe o tava captusita cu folie de copt .
  6. Eu am dorit ca snitelele sa aiba o crusta mai crocanta si am presarat pesmet pe deasupra .
  7. Se stropesc usor cu ulei si se dau la cuptorul incalzit cam 30 minute pana devin rumene .
  8.  Timpul de coacere difera de la cuptor la cuptor.
  9.  Serviti snitelul in crusta de cartofi insotit de legume sau de salata preferata .
  10.   Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (41)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cotlet de porc evantai

Postat de Sidy

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile. Feliem apoi cotletul dar nu pina jos ci cu 1 cm mai putin. Intre feliile...

Citeste continuarea

Placinta Bengoasa

Postat de Constelatialeu

Placinta Bengoasa

Mai intai, scoatem aluatul sa se dezghete. Pregatim carnea pentru tocat, o taiem in bucati mai mici si o tocam prin sita mai mare. Pregatim legumele, curatam morcovul si il dam prin razatoarea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.01.2016, 14:42
interesant
la 25.01.2016, 14:47
Imi place!
la 25.01.2016, 14:50
Bya , acesta-i mai ... nemtesc . Tu esti familiarizata cu bucataria italiana
la 25.01.2016, 14:51
Gicuta si mie . Am sa-l mai repet
la 25.01.2016, 14:52
mihaela

Vezi toate comentariile (41)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking