Snitel de pui cu fulgi de porumb

Postat de pusikmea in Pui
4 Oct 2012 | 37384 vizualizari
Snitel de pui cu fulgi de porumb

In sfarsit am reusit sa fac si eu snitel de pui cu fulgi de porumb, am vazut de mult timp pe la fetele din blogosfera aceste snitele, care mi-au facut cu ochiul, insa tot timpul cand faceam snitelele uitam sa cumpar fulgii de porumb, bine ca am facut acum, ca sunt o bunatate, asa ca daca nu ati facut pana acum, ar fi cazul sa faceti :D Modul de pregatire este acelasi ca la snitele cu pesmet.

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 100 g fulgi de porumb
  • faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se spala si se taie pieptul de pui, dupa care fiecare felie se bate cu ciocanul de snitele.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Dam fiecare felie de snitel de pui prin faina, dupa care prin ouale batute ca pentru omleta, apoi prin fulgii de porumb maruntiti.

Punem la prajit in uleiul incins, pana ce bucatile de snitel de pui se rumenesc frumos pe ambele parti.

Toate bucatile de snitel de pui  se scot pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Snitele de pui

Postat de licurici_lra

Snitele de pui

Pieptul de pui se taie in felii subtiri si se bate usor, apoi se pun condimentele pe fiecare parte (sare, piper si oregano). Fulgii de porumb se maruntesc si se pun intr-un blender impreuna cu...

Citeste continuarea

Muschiulet de piept de pui crispy

Postat de MotanLaOale

Muschiulet de piept de pui crispy

Muschiuletii se curata de pieliti, se spala si se taie in doua daca sunt mai grosi. Se usuca cu servetele absorbante, se presara cu sare, piper si boia, se amesteca bine sa fie unse toate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.10.2012, 20:03
snitelele imi plac mult de tot dar nu cu fulgi si sa nu te superi pe mine!
la 04.10.2012, 20:03
Arata grozav...despre crocantzeala ce sa mai vorbim...iar facut in casa e delicios!
la 04.10.2012, 20:04
bun bun
la 04.10.2012, 20:06
iri, de ce sa ma supar, dam fulgi jos
la 04.10.2012, 20:07
ruxy multumesc, crocantzeala face tot :*

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking