Snitel de pui si spanac cu pesto

Postat de mihaelar63 in Pui
19 Dec 2019 | 2563 vizualizari
Snitel de pui si spanac cu pesto

 Am dat gust atat snitelului cat si spanacului cu pesto. Ador busuiocul la pui. Snitelul l-am copt in cuptor pe folie de hartie . Nu este el foarte aratos dar este gustos si  mai sanatos decat ,,inecat "' in ulei .

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui dezosat
  • 500 gr spanac tocat congelat
  • 150 gr cascaval afumat
  • 150 ml smantana
  • 150 gr pesmet auriu
  • 100 gr faina secara
  • 100 ml ulei
  • 2 oua
  • 3 catei usturoi
  • 6 linguri pesto genovese [cu busuioc , usturoi , parmezan si seminte de pin ]
  • 1/2 lingurita nucsoara macinata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Pieptul de pui se feliaza si se bate usor .
  2. Bucatile de carne se sareaza , se pipareaza si se ung cu jumatate din cantitatea de pesto .
  3. Dati bucatile de pui prin faina , ou si pesmet .
  4. Se aseaza in tava cu hartie de copt. Se pulverizeaza cu ulei si se pun la copt la 200 grade pana incep sa devina rumene .
  5. Usturoiul se caleste usor in ulei ,se pune smantana si cascavalul razuit . Amestecati .
  6. Lasati sa se infierbante la foc mic pana cascavalul se topeste .
  7. Adaugati spanacul , sare , restul de pesto .
  8. Condimentati cu nucsoara si piper .
  9. Serviti spanacul cald . Dupa racire se va intari din cauza cascavalului .

                     Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui si spanac cu pesto" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui la cuptor

Postat de mirela0911

Pulpe de pui la cuptor

Intr-un bol se amesteca toate condimentele impreuna cu uleiul. Cartofii se curata si se taie in 4 sau in 6, in functie de cat sunt de mari. Se presara peste ei cateva linguri din codimente apoi...

Citeste continuarea

Cordon Bleu

Postat de Irina

Cordon Bleu

Am batut fasiile din piept de pui, dupa care le-am condimentat cu sare si piper. Am asezat cate trei fasii de piept de pui usor suprapuse, pentru a forma o "foaie" mai mare. Am asezat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.12.2019, 19:22
la 19.12.2019, 19:39
la 19.12.2019, 22:00
la 19.12.2019, 22:33
la 19.12.2019, 23:10
Ce fain arată...!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking