Ingrediente
- 1/2 piept de pui (circa 200 g)
- sare
- piper proaspat macinat
- 2 felii sunca presata
- 2 felii cascaval afumat
- 1 lingura faina
- 1 ou
- 1 lingura pesmet auriu
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Se spala carnea, se cresteaza si se bate cu ajutorul unui ciocan. Se presara sare si piper proaspat macinat pe ea.
Se aseaza feliile de sunca presata, apoi cele de cascaval peste carne si se ruleaza catre mijloc, din ambele parti. Se fixeaza ruloul cu scobitori si se presara sare si piper proaspat macinat pe el.
Ruloul de carne se tavaleste prin faina, apoi se da prin ou batut si prin pesmet. Se prajeste in baie de ulei la foc mic, pe ambele parti. Se scoate pe un prosop absorbant si se elimina, cu mare grija, scobitorile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|