Ingrediente
- 4 fileuri de șalău
- 3 ouă
- 50g făină de grâu
- sare
- piper (optional)
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare
Se spală carnea, se îndepărtează pielea și se usucă cu șervetele absorbante și se taie în 2.
Se sărează carnea.
Într-o farfurie întinsă se pune făina. Se bat spumă ouăle cu un praf de sare.
Se așează pe foc o tigaie și se pune uleiul la încins.
Fiecare bucată de pește se trece succesiv prin ou, făină ( se scutură ușor de surplusul de făină) și iar ou și se pune la prăjit în baia de ulei. Se prăjești pe ambele părți până când capătă o culoare aurie.
Se scot șnițelele pe șervet absorbant de hârtie, pentru a absorbi surplusul de grăsime.
Se servesc șnițelele calde alături de legume sau garnitura preferată.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din salau" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|