Ingrediente
- Am folosit:
- 7 felii pulpa de porc
- sos stridii
- sos soia
- sos tobasco
- 1 lingura tika masala
- curry
- chimen macinat
- ghimbir macinat
- 3 cepe mari
- 1/2 ardei iute rosu
- 4 catei de usturoi
- 1 lingura pasta de rosii
- sare,
- faina,
- apa
Mod de preparare
Am batut bine carnea si apoi am pus-o la marinat intr-un castron cu sos stridii,sos de soia si sos tobasco,si am lasat-o asa aproximativ 1 ora pentru a se fragezi.
Dupa acest timp am luat fiecare bucata de carne si am dat-o prin faina alba,apoi am pus-o intr-o tigaie cu putin ulei si am prajit-o pe ambele parti pentru a prinde o culoare frumoasa.Dupa ce am terminat de prajit toate bucatile,le-am pus la odihnit pe o farfurie si am trecut la sos.
Am tocat marunt ceapa,usturoiul,ardeiul iute,intr-o cratita am pus 2 linguri de ulei,apoi condimentele uscate,pe care le-am lasat 1 minut sa isi elibereze aroma,apoi am adaugat ceapa tocata,usturoiul si ardeiul si le-am lasat sa se prajeasca usor la foc mic, am adaugat in cratita si bucatile de carne,sosul de rosii ,am acoperit bucatile de carne cu o cana de apa si le-am lasat sa fiarba la foc mic aproximativ 30 minute.
Ca si garnitura se poate servi cu cus cus,orez sau piure de cartofi.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel la capac" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|