Ingrediente
- 2 cotlete/fileuri de porc
- 2 linguri bune de kajmak
- faina
- 2 oua
- pesmet
- sare, piper
- ulei
Mod de preparare
Pregatiti carnea, bateti bine cotletele, indepartati osul eventual si grasimea de pe margini.
Trebuie sa fie subtiri, puneti sare si piper.
Etalati deasupra kajmac-ul, dati un tur de piper si rulati-le.
Veti obtine 2 cilindri. Pesarati sare si piper.
Bateti ouale cu un pic de sare.
Puneti intr-o farfurie/tava plata faina si in alta pesmet.
Dati carnea prin faina, prin ou, prin pesmet, apoi din nou prin ou si prin pesmet.
Puneti rulourile la prajit in uleiul incins, timp de 20 de minute la foc moderat, intoarceti-le si colorati-le uniform.
Scoateti-le pe un prosop de hartie absorbant.
Le puteti servi cu kajmac, sos tartar, cartofi fierti sau prajiti, zacusca, legume....
Baiatului meu i-au placut foarte mult. Am gustat si eu :) excelente.
Voi reface cu siguranta.
Serviti cu pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel sarbesc cu Kajmak / Karađorđeva Steak" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|