Snitel umplut cu piure de cartofi

Postat de aziz in Pui
14 Mai 2011 | 4190 vizualizari
Snitel umplut cu piure de cartofi

Ingrediente

  • file de pui(punem in functie de portii)
  • faina alba 150 gr
  • pesmet 100 gr
  • sare piper
  • o cana lapte
  • 2-3 cartofi facuti piure cu un cub de unt
  • usturoi pisat sau pudra (asta am folosit eu)

Mod de preparare

    Fileurile se bat cu ciocanul pina se subtiaza ,saram, piperam dupa gust .

Cartofii se fierb cu putina sare si supa instant ,apoi ii pasam cu un cub de unt; desigur puteti adauga si alte condimente daca doriti cum ar fi curry sau paprica ....etc.

Umplem snitelele cu cartof le rulam ,incingem uleiul, dam rulourile prin lapte apoi prin faina amestecata cu pesmet si pudra de usturoi si asezam cu marginea in jos in ulei.

intoarcem cu grija si cand este rumen pe toate partile se scoate pe servetel absorbant.

Se serveste cu salata de care doriti.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel umplut cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu pui si broccoli

Postat de Irina

Tarta cu pui si broccoli

Aluatul de tarta: am pus faina impreuna cu untul taiat cubulete si praful de sare in vasul robotului. Am mixat 10 secunde, dupa care am adaugat si apa rece. Am obtinut un aluat pe care l-am pus la...

Citeste continuarea

Aripioare picante

Postat de Constelatialeu

Aripioare picante

Mai intai taiem aripioarele in doua, le spalam, apoi le punem intr-un bol si turnam sosul de soia, amestecam si lasam cca 10 min. Intr-un castron punem faina, boiaua iute si pudra de usturoi si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.05.2011, 14:29
ce interesant!!!
la 14.05.2011, 14:32
merci gabytu
la 14.05.2011, 14:42
Mai fetili voi nu aveti servici?de aveti atata timp de gatit? nu-i bai ,faceti si pentru mine ca eu pap tot ce imi dati
la 14.05.2011, 14:48
asa nu am mai mancat dar incerc de la tine iau o bucatica
la 14.05.2011, 15:17
n-am facut pana acum ,dar o sa bat si eu intr-o buna zi cu ciocanul zdravan

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking