Ingrediente
- 8 felii cotlet de porc
- 2 ouă bătute bine
- 1 tavă cu pesmet amestecat cu faină
- 6 cartofi
- Câteva felii de şuncă ţărănească
- Mirodeniile preferate (sare, piper etc)
- 50 g unt;
- 100 g caşcaval ras
Mod de preparare
Se curăţă cartofii, se spală şi se taie rondele. Se fierb în apă cu puţină sare, apoi se scurg şi se răsfiră pe o tavă pregătită cu hârtie de copt.
Se adaugă printre cartofi şi şunca ţărănească tăiată fâşii sau cubuleţe, după cum vă place.
Se presară mirodeniile preferate. Se adaugă şi fâşii de unt, caşcaval ras şi se dă tava la cuptor până se rumenesc toate.
Între timp, se bat feliile de cotlet de porc cu ciocănelul de şniţele.
De obicei se dau prin făină, ou, apoi pesmet, dar mie îmi place să le tăvălesc bine mai întâi prin ouăle bătute, apoi prin făina amestecată cu pesmetul pe o tavă. Se prăjesc şniţelele în uleiul bine încins până se rumenesc.
Poftă Bună!
Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/01/snitele-cu-cartofi-copti-si-sunca.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu cartofi copti si sunca taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|