Snitele de porc

Postat de Valentin68 in Porc
26 Mar 2020 | 3201 vizualizari
Snitele de porc

Rapide si delicioase.

Ingrediente

  • pulpa de porc
  • 2-3 oua de la gaini de tara ( nestresate, mai micute)
  • 1 lingura mustar
  • 1/2 lingurita delikat home made
  • sare
  • piper
  • faina
  • pesmet
  • ulei prajit

Mod de preparare

Taiem pulpa de porc in felii mai subtiri, eu am lasat si un pic de grasime, apoi le batem bine pe ambele parti.

Intr-o farfurie punem ouale ( 2 la inceput, a mai fost nevoie de 1 ou si l-am adaugat spre final, sa se ajunga pentru toate cele 8 snitele ), mustarul, delikat-ul, sare ( nu foarte multa pentru ca are si delikat-ul) si piper, omogenizam bine. Apoi pregatim faina prin care dam fiecare snitel in parte, iar in alta farfurie pezmetul.

Procedam in felul urmator: luam bucata de snitel batut bine o tavalim prin faina, apoi prin amestecul de ou si mustar si la final prin pesmet. Procedam la fel cu restul de 7 snitele, apoi ne apucam sa le prajim.

Intr-o tigaie punem ulei la incins. Cand uleiul este bine incins, ne apucam sa prajim snitelele. Le lasam sa se rumeneasca frumos pe o parte, apoi le intoarcem pe cealalta parte, le scoatem pe un servet care s aabsoarba surplusul de ulei.

Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

Postat de vasimur

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

Iata cum se prepara  Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet Pasul 1. Porționați carnea în felii, ceva mai supțiri decât un deget, cam de 4-5 mm grosime....

Citeste continuarea

Snitele pufoase cu usturoi

Postat de mihaelar63

Snitele pufoase cu usturoi

 Pulpa de porc se taie felii si se bate cu batatorul de snitele .   Bucatile de carne se presara pe ambele parti cu usturoi granulat .   In acelasi timp le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.03.2020, 20:30
Au fost delicioase, eu doar am pozat, scris reteta si binenteles mancat... Ziua sunt si secretatra, ii fac ceaiul si ii aduc micul dejun la biroul din dormitor, apoi pranzul, asa ca pe seara poate sa bata si el niste snitele...
la 26.03.2020, 20:42
Vali, nu te lasa!!! Pune piciorul in prog . Pune la punct secretara )
la 26.03.2020, 20:51
bune bune
la 26.03.2020, 20:53
Misulico tu de partea cui esti ?
la 26.03.2020, 21:21
Oau! )))

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking