Snitele de vacuta cu smantana si mustar

Postat de mihaelar63 in Vita
28 Noi 2020 | 3214 vizualizari
Snitele de vacuta cu smantana si mustar

  Am vazute eu pe undeva snitele cu mustar. Pe altundeva ca se fragezeste carnea daca pui smantana. Am folosit aceste informatii si am obtinut snitele super-fragede .Ce-i drept si carnea este de prima calitate. Vacuta tanara si gustoasa.  

Ingrediente

  • 500 gr carne vacuta
  • 3linguri mustar
  • 3 linguri smantana grasa
  • piper
  • sare
  • 2 oua
  • 100 gr linguri faina alba de grau
  • 100 ml lapte
  • 1/2 praf copt
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

  1. Carnea de vacuta se feliaza in bucati subtiri care apoi se bat cu batatorul de snitele.
  2. Incercati sa bateti carnea cat de subtire posibil . Daca credeti ca puteti sa o rupeti atunci carnea poate fi pusa intre doua pungi .
  3. Feliile de carne se sareaza si se pipareaza . Apoi se ung pe ambele parti cu smantana si mustar.
  4. Intr-un bol se bat ouale si se amesteca cu faina, lapte, sare si praful de copt.Obtineti un aluat subtire asemanator cu cel de clatite .
  5. Puneti la infierbantat uleiul .
  6. Bucatile de carne pregatite anterior se trec prin faina alba si apoi prin aluatul subtire apoi se pun la prajit in uleiul incins .
  7. Snitelele se prajesc pe ambele parti si se scot pe un platou pregatit cu servet de hartie[ pentru a absorbi surplusul  de ulei ].
  8. Serviti snitelele calde sau reci alturi de salata sau garnitura preferata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de vacuta cu smantana si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan

Postat de gurita_ta2005

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan

Carnea tocata de vita se pune intr-un castron impreuna cu condimentele,oul si orezul. Se formeaza perisoare,le punem pe o farfurie intinsa si se da la frigider pentru 2-3 ore. Intr-o...

Citeste continuarea

Kefta – chiftele marocane (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Kefta – chiftele marocane (reteta video)

Intr-un bol incapator punem carnea tocata de vita, adaugam ceapa tocata marunt, uleiul de masline, patrunjelul tocat si condimentele (mix de condimente pentru vita, condimente berbere, curcuma si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.11.2020, 22:05
Ce bune!
la 28.11.2020, 23:11
la 28.11.2020, 23:33
miammy
la 28.11.2020, 23:47
Snitele de vacuta n-am incercat,
la 29.11.2020, 00:48
Cleme , originalul de original , prima data de vacuta-vitel s-a preparat .

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking