Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea, cu mustar si pesmet

Postat de Constelatialeu in Porc
21 Sep 2017 | 4445 vizualizari
Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea, cu mustar si pesmet

Din categoria... NOI SEARA MANCAM.... am pus de niste snitele si pentru ca aveam niste cascavea oparita si afumata de Secaria  ( foarte buna o recomand ) am zis ca merge la fix pe inserat.....

Ingrediente

  • cca 800 g muschi de porc ( 12 snitele mi-au iesit)
  • cca 150 g cascavea oparita si afumata
  • 6 oua mici ( sunt oua de puicute tinere, deci sunt mici)
  • 2 linguri de mustar de Tecuci
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Mai intai, portionam muschiul de porc, mi-au iesit 12 felii, apoi le batem bine si pe o parte si pe cealalta, presaram un pic de sare.

Intr-un castron, radem cascaveaua, adaugam ouale si mustarul, apoi sare si piper si omogenizam totul. Pe o farfurie punem pesmetul, pe alta -faina si ne apucam de tavalit feliile de muschi, prin faina, apoi prin amestecul de ou si la final, prin pesmet.

Asezam tigaia wok pe foc lasam sa se incinga, punem uleiul si apoi incepem sa prajim snitelele. Cand uleiul se inchide la culoare, il schimbam. Se lasa sa se rumeneasca pe o parte si pe cealalta, apoi se scot pe un servetel sa absoarba surplusul de ulei. Am servit cu cartofi prajiti si castraveti murati. Unii vor zice ''bomba  calorica'', noi zicem '' sa ne fie de bine'', noi seara mancam......:))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea, cu mustar si pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Varza acra cu piept de porc la cuptor

Postat de katty

Varza acra cu piept de porc la cuptor

Taiem varza in 2 jumatati si o punem intr-un vas acoperita cu apa rece pentru cateva ore, mai mult sau mai putin in functie de cat de sarata este varza, schimband apa ocazional. Scurgem apoi apa...

Citeste continuarea

Tocana banateana cu carne de porc si galuste

Postat de katty

Tocana banateana cu carne de porc si galuste

In uleiul/ untura incinsa punem carnea de porc. Acoperim cu un capac. Amestecam ocazional pana carnea se albeste bine pe toate partile si nu mai lasa apa. Adaugam ceapa tocata fin si morcovul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.09.2017, 22:35
la 21.09.2017, 22:57
bune bune
la 22.09.2017, 00:04
Super!
la 22.09.2017, 08:26
la 22.09.2017, 08:56
Cleme nu se dezminte

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking