Ingrediente
- cca 800 g muschi de porc ( 12 snitele mi-au iesit)
- cca 150 g cascavea oparita si afumata
- 6 oua mici ( sunt oua de puicute tinere, deci sunt mici)
- 2 linguri de mustar de Tecuci
- sare
- piper
- pesmet
- faina
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Mai intai, portionam muschiul de porc, mi-au iesit 12 felii, apoi le batem bine si pe o parte si pe cealalta, presaram un pic de sare.
Intr-un castron, radem cascaveaua, adaugam ouale si mustarul, apoi sare si piper si omogenizam totul. Pe o farfurie punem pesmetul, pe alta -faina si ne apucam de tavalit feliile de muschi, prin faina, apoi prin amestecul de ou si la final, prin pesmet.
Asezam tigaia wok pe foc lasam sa se incinga, punem uleiul si apoi incepem sa prajim snitelele. Cand uleiul se inchide la culoare, il schimbam. Se lasa sa se rumeneasca pe o parte si pe cealalta, apoi se scot pe un servetel sa absoarba surplusul de ulei. Am servit cu cartofi prajiti si castraveti murati. Unii vor zice ''bomba calorica'', noi zicem '' sa ne fie de bine'', noi seara mancam......:))))
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea, cu mustar si pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|