Musaca din vinete si dovlecei
Postat de panacris
Pentru început se spală vinetele, nu se curăță de coajă, apoi se taie rondele de cca. 1 cm, se dau cu un praf de sare și se lasă la odihnă cca. 20 de minute. Dovlecelul se...
Citeste continuareaBunatati de Craciun
Ingrediente
Mod de preparareSpalam piepturile de gasca si le despicam carnea de pe oase.Le taiem in bucati mai mici ca sa le putem praji mai usor, dupa care le batem pe fiecare cu ciocanul de carne. Separat intr-un bol zbatem bine ouale cu usturoiul maruntit si cu un un praf de sare . Intr-un alt bol amestecam faina cu condimentele,boiaua,piperul si sarea dupa gust. Luam fiecare bucata de carne si o dam prima data prin faina (avand grija sa acoperim toata zona ) dupa care o dam prin ou. Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam pe rand bucatile de snitele.Le prajim foarte pe ambele parti la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de gasca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|
Postat de panacris
Pentru început se spală vinetele, nu se curăță de coajă, apoi se taie rondele de cca. 1 cm, se dau cu un praf de sare și se lasă la odihnă cca. 20 de minute. Dovlecelul se...
Citeste continuareaPostat de MotanLaOale
Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine, bine. Ceapa se curata, se da pe razatoarea mica si se lasa la scurs pe o farfurie inclinata. Mararul se toaca marunt. Intr-un castron se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|