Snitele din piept de pui in pesmet si garnitura de cartofi, la cuptor

Postat de mirela0911 in Mancare copii
29 Mai 2016 | 6612 vizualizari
Snitele din piept de pui in pesmet si garnitura de cartofi, la cuptor

La cererea copiilor, azi le-am pregatit un pranz delicios alcatuit din snitele in pesmet (dorinta fiului) si cartofi aurii la cuptor. Langa toate acestea au preferat si o salata de sfecla rosie si sos de usturoi. Bun pranz a fost!!!

Ingrediente

  • piept de pui dezosat
  • 1 ou
  • sare, piper
  • pesmet cat este necesar
  • putin unt
  • 4-5 cartofi mari rosii
  • sare
  • ulei
  • alte condimente preferate

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliaza subtire si se condimenteaza cu sare si piper.

Se bate oul si se amesteca cu sare si piper. Intr-un bol se pune pesmetul.

Se pregateste o tava tapetata cu hartie de copt.

Se ia cate o felie de carne, se da prin ou apoi prin pesmet. Se procedeaza cu toate feliile de carne. Se aseaza in tava, se aseaza peste ele si printre ele bucati de unt. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 10 minute. Se verifica eventual si mai repede. Se scoate tava si se intorc pe partea cealalata si se mai da tava la cuptor pt inca 5-7 minute (se verifica pentru a nu se arde).

Cartofii se curata si se taie feliute potrivite. Se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt pe jumatate fierti, se strecoara si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Se presara si deasupra putin ulei si se dau la cuptor, amestecand din cand in cand. Spre final se adauga condimentele preferate, se mai lasa putin si se scot din cuptor.

Se servesc cu mare pofta atat cartofii cat si snitelele.

Pofta buna, copii!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui in pesmet si garnitura de cartofi, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tarta cu pui, ciuperci si mozzarella

Postat de oanapl

Tarta cu pui, ciuperci si mozzarella

Pentru aluat, se amestecă toate făina cu untul și sarea până se obține un aluat sfărâmicios, apoi se adaugă apa rece și oul si se frământă un aluat care se lasă la...

Citeste continuarea

Briose cu unt si cas

Postat de mirela0911

Briose cu unt si cas

Se prepara maiaua. Intr-o craticioara se incalzeste uspr laptele, se adauga zaharul si cele 2 lg de faina. Se amesteca apoi se pune drojdia. Se amesteca pana se dizolva drojdia apoi se lasa sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.05.2016, 17:18
Mai ce cavaler frumos avem aici !
la 29.05.2016, 17:42
O bunatate!
la 29.05.2016, 18:02
seamana cu tine!
la 29.05.2016, 18:03
Un pranz perfect!
la 29.05.2016, 18:39
Deci n-ai scapat Eu il inteleg perfect

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking