Snitele in pijama

Postat de alinutzika in Porc
27 Aug 2011 | 16608 vizualizari
Snitele in pijama

Un fel de snitele, dar mai "dolofane" si imbracate mai gros...:))))) Nu sunt grozav de aspectuoase, fiindca asa cum am spus, sunt mai dolofane datorita aluatului, dar sunt delicioase. Se prepara rapid si se mananca la fel..:)))

Ingrediente

 Pt snitele:

  • 500 g carne de porc pentru snitele
  • condimente: sare, piper, etc

Pt. "pijama":

  • 5 oua 
  • 2 linguri cu varf faina
  • sare, piper,vegeta

Mod de preparare

Se taie carnea pt snitele cu grosimea de aprox. 1 cm si se bate putin, apoi se condimenteaza. Se prepara un aluat mai grosut din oua, faina + condimente si se da pe rand fiecare bucata de carne prin aluat, apoi se prajeste in baie de ulei, la foc moderat, si pe-o parte si pe cealalta.
Se pun pe servetel absorbant.
Nu e nevoie decat de o salata de rosii langa, ca masa sa fie completa. Sunt foarte satioase si bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele in pijama" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Mancare taraneasca de cartofi, cu bacon si gogosari murati

Postat de merisor67

Mancare taraneasca de cartofi, cu bacon si gogosari murati

Spalam cartofii si ii punem la fiert cu coaja cu tot, in apa cat sa fie acoperiti. Ii lasam sa fiarba pana cand se patrund bine, apoi scurgem apa, ii trecem prin jet de apa rece, ii curatam si...

Citeste continuarea

Cotlet de porc pane cu rozmarin

Postat de Corina33

Cotlet de porc pane cu rozmarin

Se toarna pesmetul pe o farfurie si se amesteca cu rozmarinul tocat si cu usturoiul pisat. Se toarna faina in alta farfurie, iar oul se bate cu putina sare in a treia farfurie. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.08.2011, 08:12
le pui la somn sau putem sa le mancam?
la 28.08.2011, 08:24
si mie-mi place sa le fac asa
la 28.08.2011, 08:59
Le mancam!!
la 28.08.2011, 09:31
n-am folosit pana acum condimente pentru barbechiu oi cerca sa fac si eu caci arata tare bine
la 28.08.2011, 10:41
Jos pijamauaaaaaaaaaaaaaaaaa , e dimineata

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking