Somon in pergament

Postat de RuxyRux in Somon
14 Mar 2011 | 7609 vizualizari
Somon in pergament

...reteta dr. Weil... Un fel de mancare principal, elegant si usor de preparat..

Ingrediente

  • Pentru spaghete:
  • spaghete fine( 1/4 pachet)
  • apa si ulei de masline
  • sare si marar
  • legume proaspete: ardei gras( rosu) gulie dovlecel morcov varfulete de sparanghel mazare etc...fiecare ce doreste
  • 4 bucati somon
  • mustar de Dijon
  • lamaie
  • pergament( foaie de copt)

Mod de preparare

1. Incalziti cuptorul la 200 grade

2. Fierbeti spaghetele al dente, scurgeti amestecati usor cu putin ulei de masline( o lingura), sare si marar proaspat tocat( daca nu aveti marar inlocuiti cu patrunjel)

3. Pregatiti o garnitura de legume proaspete: bastonase din morcovi si dovlecei, gulie, varfuri de sparanghel, mazare fina..etc...

4. Clatiti fileurile de somon, taiati in portii individuale si apoi zvantati. Ungeti fiecare bucata cu mustar de Dijon si un praf de sare.

5.Pentru fiecare persoana puneti o portie de paste pe o foaie de pergament, asezati deasupra fileul de somon, adaugati legumele, ridicati colturile si formati un saculet( legati-l cu sfoara sau elastic).

6. Plasati saculetele in mijlocul cuptorului la 200 grade si lasati-le 30 de minute.

7. Serviti direct din saculet pe o farfurie, deschizand doar inainte de a manca. Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in pergament" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (61)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Somon cu sos aioli in pergament

Postat de RuxyRux

Somon cu sos aioli in pergament

Pentru sosul aioli, am amestecat intr-un bol, maioneza, zeama de lamaie, usturoiul, mararul si sarea. Am taiat 3 bucati de hartie pergament, m-am asigurat ca este loc sa pot inveli complet...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.03.2011, 20:06
ce minunatie ce saculet plin de surprize
la 14.03.2011, 20:07
la 14.03.2011, 20:07
super!
la 14.03.2011, 20:12
superb
la 14.03.2011, 20:16
excelent

Vezi toate comentariile (61)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking