Strudel cu mere si stafide cu aluat de foietaj
Postat de reisnaor_2006
Am lasat aluatul sa se dezghete si am pregatit merele. Le-am spalat,le-am taiat cubulete marunte si le-am pus la calit cu 5 linguri de zahar.Am adaugat...
Citeste continuareaUn desert racoritor, plin de prospetimea si dulceata fructelor de sezon, potrivit serilor calduroase de vara
Ingrediente
Mod de preparareAmestecam apa, sarea si zaharul si lasam sa fiarba 5 min. Lasam sa se raceasca. Fructele si zeama de lamaie le punem in blender, sau le pasam, apoi adaugam si siropul pregatit. Trecem printr-o sita, astfel sorbet-ul va fi mai fin, si punem amestecul rezultat intr-un vas incapator la congelator. Amestecam din 30 in 30 min, pentru a preveni formarea cristalelor de gheata. Se serveste dupa ce a stat in congelator min 4 ore. Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de capsune" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de reisnaor_2006
Am lasat aluatul sa se dezghete si am pregatit merele. Le-am spalat,le-am taiat cubulete marunte si le-am pus la calit cu 5 linguri de zahar.Am adaugat...
Citeste continuareaPostat de Pungasa_Rogue
Se freaca untul moale cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga oul, praful de sare, esenta de vanilie, smantana si bicarbonatul de sodiu si se omogenizeaza. Se pune faina treptat si praful de copt...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|