Sos bechamel

Postat de Retetegg in Pt. paste
8 Dec 2011 | 5732 vizualizari
Sos bechamel

La sosul asta am lucrat la 4 maini, recunosc :). M-a ajutat si iubitul meu ca sa mearga treaba cat mai bine si repede!

Ingrediente

  • 4 linguri de unt,
  • 3-4 linguri de faina,
  • 500 ml lapte,
  • sare,
  • piper alb,
  • nucsoara macinata

Mod de preparare

Am topit untul intr-o tigaie.

Am adaugat faina si am omogenizat.

Apoi am adaugat treptat laptele amestecand continuu.

Am adaugat sare, piper alb si nucsoara.

L-am folosit la preparat delicioasa lasagna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

Postat de Bucataras

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

Cum se prepara Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce Începeți prepararea sosului bechamel: Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu. Adăugați făina...

Citeste continuarea

Reteta de lasagna cu carne de curcan, ciuperci si spanac

Postat de oanapl

Reteta de lasagna cu carne de curcan, ciuperci si spanac

Iata cum se prepara reteta de Lasagna cu carne de curcan, ciuperci si spanac Se începe cu sosul alb. Într-un vas se topește untul, se adaugă făina și se amestecă bine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.12.2011, 12:47
arata bine sosul///am vazut la o emisiune pe euforia ca se pune si la macaroanele cu branza sa fie mai cremoase felicitaaari :*
la 08.12.2011, 12:51
Eu il stiam prima data la o cunostinta care il punea la clatite cu carne si legume Nu l-am incercat pana acum decat in lasagna, dar trebuie sa-l mai testez Multumesc
la 08.12.2011, 13:07
la 08.12.2011, 13:08
bun
la 08.12.2011, 13:10
imi place si sunt sigura ca nucsoara i-a dat o savoare aparte

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking