Sos curry - Reteta de baza plina de aroma

Postat de RoXx in Sosuri
9 Oct 2012 | 29910 vizualizari
Sos curry - Reteta de baza plina de aroma

Reteta mea de sos curry simplu care se poate manca cu orice ... carne, orez, legume ... s.a :) Daca vrei sa prepari acest Sos curry - Reteta de baza plina de aroma, ai nevoie de ingredientele urmatoare: smantana, condimente curry, ceapa.

Ingrediente

  • Ingrediente Sos curry - Reteta de baza plina de aroma
  • 150 gr smantana
  • o ceapa
  • sare, piper
  • praf curry
  • curcuma, chimen macinat, pudra ghimbir, ienibahar

Mod de preparare

Cum se prepara Sos curry - Reteta de baza plina de aroma

Ceapa se spala, se curata si se taie marunt. Se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei la foc mic. Dupa 2-3 minute se adauga si smantana si se amesteca usor. Punem si condimentele si mai lasam pe foc 5 minute pana se mai ingroasa.

Poti servi acest sos la reteta de Curry de pui, o mancare foarte gustoasa si aromata sau varianta de Curry de legume.

Incearca si reteta de Sos barbecue, absolut delicios, perfect pentru fripturi si alte mancaruri.

Pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos curry - Reteta de baza plina de aroma" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Chutney de dovleac - Sos dulce-acrișor picant de dovleac

Postat de panacris

Chutney de dovleac - Sos dulce-acrișor picant de dovleac

Dovleacul se curăță de coajă și semințe apoi se taie cubulețe. Roșiile se decojesc, se scot sâmburii și se taie cubulețe. Merge totul rapid cu ajutorul lui Smart Salad Chef ;) Se...

Citeste continuarea

Sos pentru pizza

Postat de Constelatialeu

Sos pentru pizza

Mai  intai coacem ardeii, ii curatam de coaja si ii lasam la scurs pana a doua zi.  A doua zi spalam rosiile le taiem si apoi le dam la masina de separat rosii, sucul obtinut il punem in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.10.2012, 22:11
la 09.10.2012, 22:25
la 10.10.2012, 00:36
la 10.10.2012, 08:54
la 10.10.2012, 09:46

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking