SOS "UNCLE BEN'S" DE CASA

Postat de amalia01 in Bulion
17 Sep 2015 | 5175 vizualizari
SOS "UNCLE BEN'S" DE CASA

Stiti sosurile acelea la borcan care ne-au zapacit imediat dupa 1990? Le cumparam si foloseam la orice mancare: orez, paste, fripturi... Intre timp mi-am schimbat gusturile si am inceput sa le prepar singura acasa. Si asa a aparut ...SOS "UNCLE BEN'S" DE CASA ...sau ca sa glumesc putin... SOS "AUNT AMALIA'S"

Ingrediente

  • - 1500ml bulinon
  • - 500 g zahar
  • - 200 ml ulei
  • - 100 ml otet
  • - 2 kg gogosari
  • - 3 linguri mustar
  • - Sare

Mod de preparare

Gogosarii se spala, se curata si se dau prin masina de tocat.

Intr-o oala suficient de mare se pun la fiert bulionul, apa ,gogosarii,zaharul,uleiul,sarea si mustarul,amestecand din cand in cand, ca sa nu se lipeasca.

Atunci cand ardeiul este fiert ( se inmoaie) se adauga otetul si se mai da un clocot.
Se toarna in borcane si se da la dunst uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "SOS "UNCLE BEN'S" DE CASA" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cum se face sucul de rosii

Postat de AdrianUdrea

Cum se face sucul de rosii

Cum se face sucul de rosii. Rosiile bine spalate si curatate de cotoare se toaca in bucati mai mici si se trec prin masina de tocat si separator de seminte (daca avem). Noi nu am avut, dar...

Citeste continuarea

Bulion din rosii cherry de diverse forme si culori... amalgam

Postat de Constelatialeu

Bulion din rosii cherry de diverse forme si culori... amalgam

Mai intai le-am cules, sunt asa dragalase de-ti este mai mare dragul sa le culegi, apoi am turnat apa peste ele si le-am spalat. Am montat masina de separat cojile de pulpa. Pentru ca sunt micute...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.09.2015, 16:03
Super!
la 17.09.2015, 16:23
Imi place sosul asta!
la 17.09.2015, 16:28
bun, bun
la 17.09.2015, 16:37
la 17.09.2015, 17:17

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking