Sote de inima cu chorizo

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
27 Iul 2014 | 2784 vizualizari
Sote de inima cu chorizo

Pe mine parca ma ia cu mila cand trebuie sa portionez inima . Poate de aceia nici nu prea mananc . In schimb baietii nu fac nazuri le place mult . Of ce sa fac daca vitelul a avut si inima .

Ingrediente

  • 500 gr inima vitel
  • 250 gr carnat chorizo picant
  • 100 ml ulei masline
  • 100 ml vin
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • boia rosie de ardei
  • praf de curcuma
  • sare
  • ardei rosu gras

Mod de preparare

Tineti inima in apa rece ca sa se traga sangele din ea.

Spalati ceapa si patrunjelul

Portionati inima felii si o puneti la prajit intr-o tigaie mare .

Adugati ceapa taiata marunt si carnatul chorizo .Adaugati vinul .

Cand inima este fiarta dati putina culoare cu  boia si curcuma .

Sarati si presarati verdeata si ardei rosu  pe deasupra .

Alaturat puneti garnitura preferata : orez , pireu , cus-cus sau mamaliguta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de inima cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Gulas la ceaun - 1000

Postat de mihaelar63

Gulas la ceaun - 1000

Spalati si curatati legumele !!! Am avut noroc : un sotior tinerel nu ne-a dat voie sa curatam nimic . A trebuit sa ascund din cartofi sa nu curete prea mult . Se toaca marunt ceapa...

Citeste continuarea

Placinta cu spanac si pui

Postat de gaby_d

Placinta cu spanac si pui

Pentru inceput ne ocupam de pregatirea spanacului. Intr-o craticioara topim untul. Curatam atat ceapa uscata cat si ceapa verde. Pe cea dintai o tocam cubulete, ceapa verde o taiem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.07.2014, 07:37
Ce bunatate!
la 27.07.2014, 08:22
Binatate de bunatate
la 27.07.2014, 09:30
Mai,mai,mai!Ce bunatate!
la 27.07.2014, 09:35
Ce mancaruri bune faci tu Miha!!!
la 27.07.2014, 14:25
imi place cum arata si cred ca este gustoasa

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking