Friptura de vitel cu fasole verde
Postat de mihaelar63
Carnea fiarta de vitel se feliaza. Ceapa si usturoiul se curata se toaca marunt. Sotati ceapa cu doi catei de usturoi in ulei amestecat cu doua linguri de unt....
Citeste continuareaO reteta din etapa a 14-a, din zona Pirineilor, pentru omul de la munte, cu multa carne si foarte picanta. M-am speriat cand am vazut 8 ardei iuti, dar a iesit super. Puteti pune si peperoni, daca va este frica de putina iuteala. A fost perfect gustul picant.
Ingrediente
Mod de preparareTăiaţi ceapa şi usturoiul. Scoateţi seminţele ardeilor şi tocaţi mărunt. Într-o tigaie cu ulei, căliţi zece minute ceapa, usturoiul şi ardeii. Adăugaţi apoi carnea de viţel tăiată cât de mic puteţi (eu am taiat-o in fasii lungi si subtiri), împreună cu frunzele de dafin, pătrunjelul şi cimbrul. După ce a început să fiarbă mâncarea, daţi focul încet, acoperiţi şi lăsaţi să fiarbă între 45 şi 60 de minute. Cu zece minute înainte să fie gata soteul, în cazul în care este prea mult sos, luaţi capacul şi lăsaţi să se evapore sucul acumulat. Se serveşte cu cartofi natur şi un pahar de vin roşu. Pofta buna. Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de viţel (reteta Turul Frantei Eurosport)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de mihaelar63
Carnea fiarta de vitel se feliaza. Ceapa si usturoiul se curata se toaca marunt. Sotati ceapa cu doi catei de usturoi in ulei amestecat cu doua linguri de unt....
Citeste continuareaPostat de diaconta
Am pregatit mai întâi sosul de carne. Am taiat carnea cubulete. Ceapa am curatat-o,am taiat-o marunt si am pus-o la calit în ulei împreuna cu morcovii taiati rondele....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|