Ingrediente
- 1 kg muschi de porc
- 8 betisoare din lemn pentru frigarui
- 200 gr iaurt
- 50 ml ulei extravergin de masline
- 10 gr sare
- piper
- 1 lingurita de boia dulce
- 1 ardei rosu mare
- 6 pita greceasca
- 3-4 frunze de salata verde
- 2 rosii
- 300 ml sos tzatziki
Mod de preparare
Pregatim carnea. Trebuie taiata cubulete si marinata cu iaurt, ulei, boia, sare si piper, acoperim si lasam la rece pentru 2-3 ore.
Taiem si ardeiul rosu fasii si dupa cubulete, facem frigarui cu carnea si ardei si lasam 15-20 minute acoperite la temperatura camerei.
Le prajim pe plita, gratar sau tigaie, la foc mediu, pana sunt gata si servim cu pita noastra, cu salata si rosii taiate si cu tzatziki langa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Souvlaki - frigarui grecesti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|