Ingrediente
- Ingrediente Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate:
- 200 gr spaghete
- 2 l apa
- 100 gr branza gorgonzola picanta
- 300 ml smantana lichida
- 1 zucchini
- 4-5 rosii deshidratate
- 30 gr parmezan
- 1 catel de usturoi
- ulei de masline
- sare si piper
Mod de preparare
Cum se prepara Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate:
Fierbe pastele în apă clocotită cu un praf de sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Taie zucchini în cubulețe.
Pune în încins o tigaie cu puțin ulei de măsline și rumenește ușor zucchini, apoi adaugă usturoiul și roșiile tocate mărunt. Condimentează doar cu piper, aportul de sare fiind de la brânza gorgonzola.
Adaugă smântâna lichidă și lasă până când începe să fiarbă, apoi adaugă bucăți de brânză gorgonzola. Amestecă ușor în sos pentru a se topi brânza și sosul să devină omogen și cremos.
Scurge pastele de apă și adaugă-le peste sosul de brânză. Amestecă ușor ca să se întrepătrundă aromele. La final, adaugă puțin parmezan ras pentru un plus de savoare.
Spaghetele cu sos gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate sunt gata pentru a fi servite. Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|