Spaghete cu pleutorus

Postat de panacris in Spaghete
19 Apr 2012 | 2951 vizualizari
Spaghete cu pleutorus

Rapid si gustos!

Ingrediente

  • ciuperci pleutorus 500 g,
  • ceapa verde 1 legatura,
  • usturoi verde 1 legatura,
  • leurda 5 fire,
  • sare iodata,
  • ulei de floarea soarelui,
  • spaghete

Mod de preparare

Ciupercile se spala, se curata si se taie fideluta. Ceapa, usturoiul si leurda se curata si se toaca marunt. Se pune intr/un vas wok, putin ulei de floarea soarelui la incins, se adauga ceapa, usturoiul si leurda si se innabusa cu putin apa. Cand s/au inmuiat verdeturile, se adauga ciupercile si o cana cu apa. Se lasa sa fiarba inabusit cca 20 de minute. Intre timp se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj.  Se strecoara si se amestca cu ciupercile. Se servesc fierbinti, se poate presara cascaval ras dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu pleutorus" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Spaghete cu chiftelute si sos de rosii

Postat de robert_badica

Spaghete cu chiftelute si sos de rosii

Fierbem pastele ,conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. Intr-o tigaie, punem uleiul si calim ceapa taiata. Dupa ce s-a calit adaugam sucul de rosii, otetul si zaharul....

Citeste continuarea

Spaghetti cu piept de pui si spanac

Postat de camelia75

Spaghetti cu piept de pui si spanac

Intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt,puneti rosiile spalate si taiate in patru. Stropiti-le cu putin ulei de masline,condimentati-le cu sare si ierburi de Provence,apoi le dati in cuptorul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2012, 16:04
yammy!
la 19.04.2012, 17:13
gustos
la 19.04.2012, 18:26
imi place
la 19.04.2012, 18:42
la 19.04.2012, 18:46
Erau bune de facut in post pentru mama,dar sunt bune si acum

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking