Spaghete cu pui si smantana

Postat de sufletista in Spaghete
28 Sep 2013 | 5062 vizualizari
Spaghete cu pui si smantana

sursa Edith`s Kitchen, cu mici modificari

Ingrediente

  • 2 cepe potrivite
  • 300 g carne de pui
  • 100 ml vin alb
  • 100 g cascaval
  • 2 catei usturoi
  • 100 g telemea de vaca
  • 300 g smantana
  • sare
  • piper
  • spaghete

Mod de preparare

Fierbem spaghetele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet,se scurg de apa si se trec pe sub un jet de apa rece,

Carnea de pui o spalam si o taiem cubulete,

Intr-o tigaie prajim carnea in putin ulei,scoatem carnea intr-o farfurie si o acoperim,

Calim ceapa in uleiul in care am prajit carnea,adaugam vinul si lasam sa fiarba pana scade lichidul,adaugam smantana si carnea, amestecam si mai lasam putin pe foc,

Oprim focul si adaugam usturoiul pisat,cascaval,telemeaua data prin razatoare,sare piper dupa gust,

Adaugam spaghetele in sos  si amestecam,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu pui si smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Paste " Nu vei mai fi singur"

Postat de RuxyRux

Paste " Nu vei mai fi singur"

  Si sa trecem la reteta romantica... 1. Luati o tigaie mare sau o cratita incalziti-o moderat si puneti, untul, uleiul si apoi ceapa si usturoiul, faceti focul mic si lasati cca 3...

Citeste continuarea

Spaghete cu pui

Postat de cristeena20

Spaghete cu pui

Punem spaghetele la fiert; carnea se fierbe in prealabil si se desface de pe oase in bucati mici. Eu am folosit carne de la pulpe, aripi, piept, amestecate.  Intr-o tigaie punem ardeiul la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.09.2013, 16:00
Tare bune!
la 28.09.2013, 16:02
la 28.09.2013, 16:22
la 28.09.2013, 16:53
Ce bunatate
la 28.09.2013, 18:33

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking