Ingrediente
- 500 gr spaghete
- 500 gr pulpe dezosate de pui (4 buc )
- 1 gogosar rosu mai maricel
- 1 ardei galben
- 2 cepe
- 200 ml suc rosii
- sare.
- piper
- vegeta
- 2 catei de usturoi
- frunze patrunjel
- 1 ramurica rozmarin
- ulei
Mod de preparare
Am spalat carnea bine si am taiat-o cubulete mici. Apoi am curatat ceapa, gogosarul, ardeiul si usturoiul. Am tocat ceapa, gogosarul si ardeiul si am pus intr-o cratita la calit, apoi am pus carnea, am lasat 10 minute la calit impreuna. Am potrivit de sare, piper, vegeta si am mai adaugat cca 100 ml apa calda, am lasat la foc mic la fiert. Incercam sa vedem cand carnea este fiarta si adaugam bulionul, mai lasam sa fiarba cca 10 minute, apoi asezonam cu patrunjel verde.
Intr-o oala punem apa cu sare la fiert. Cand apa clocoteste adaugam spaghetele si respectam timpul de fierbere de pe pachet, intre 8-12 minute. Cand sunt fierte strecuram si clatim bine cu apa rece, apoi adaugam sosul cu carnea.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu pulpe de pui dezosate" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|