Vermicelli cu pui si legume

Postat de papabundetot in Pui
25 Mai 2014 | 3905 vizualizari
Vermicelli cu pui si legume

Pentru astazi am pregatit ceva foarte usor si delicios,deja este foarte cald afara asa ca trebuie sa gasesc solutii de gatit rapid dar care sa fie la fel de bune ca si preparatele care se gatesc mai lent :) Pentru ca mie imi plac mult asiaticii si aromele lor,am pregatit un preparat cu arome asiatice,usor picant si foarte gustos.

Ingrediente

  • Am folosit:
  • 5 pulpe mari de pui dezosate
  • 3 morcovi
  • 1 vanata
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita pasta de creveti
  • 1/2 lingurita pasta de curry
  • chimen macinat
  • curry praf
  • sos stridii,
  • sos de soia,
  • sos de ardei iuti
  • Taitei vermicelli
  • ulei de susan

Mod de preparare

Pulpele de pui le-am taiat in bucati mici,le-am marinat putin cu sos de stridii,sos de soia,sos de ardei iuti.Usturoiul l-am tocat marunt,morcovii si vanata le-am taiat bastonase.In wok am pus putin ulei,usturoiul tocat,chimen macinat,curry,pasta de creveti,pasta de curry si am lasat la foc iute pana cand usturoiul si-a eliberat aroma.Am adaugat apoi carnea de pui,am amestecat si am lasat-o 7 minute la foc iute,apoi am pus morcovul taiat bastonase,am adaugat  un strop de apa,am lasat si morcovul sa se gateasca putin si la urma am adaugat vanata,am mai lasat la foc 5 minute si apoi am stins focul.

Intr-o oala am pus apa cu sare si dupa ce a dat in clocot am adaugat vermicelli,i-am lasat aproximativ 3 minute (conform indicatiilor de pe ambalaj) sa se inmoaie,apoi i-am strecurat si i-am clatit bine cu apa rece,pentru a opri procesul de gatire.Dupa ce i-am scurs bine de apa,am pus peste ei cativa stropi de ulei de susan.

Am servit taiteii cu pui si legume si mi-a placut tare mult ce a iesit.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vermicelli cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Retete similare

Fidea rapida si Aioli cu sofran

Postat de Satisfyyourcravings

Fidea rapida si Aioli cu sofran

Ceapa si usturoiul se taie marunt. Rosiile se toaca, daca sunt intregi. Se decongeleaza fructele de mare, daca este nevoie. Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie mare si se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.05.2014, 16:23
bun bun bun
la 25.05.2014, 16:26
o bunatate!
la 25.05.2014, 16:59
la 25.05.2014, 17:15
la 25.05.2014, 17:23
ce bunatate!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking