Ingrediente
- Am folosit:
- 5 pulpe mari de pui dezosate
- 3 morcovi
- 1 vanata
- 2 catei de usturoi
- 1 lingurita pasta de creveti
- 1/2 lingurita pasta de curry
- chimen macinat
- curry praf
- sos stridii,
- sos de soia,
- sos de ardei iuti
- Taitei vermicelli
- ulei de susan
Mod de preparare
Pulpele de pui le-am taiat in bucati mici,le-am marinat putin cu sos de stridii,sos de soia,sos de ardei iuti.Usturoiul l-am tocat marunt,morcovii si vanata le-am taiat bastonase.In wok am pus putin ulei,usturoiul tocat,chimen macinat,curry,pasta de creveti,pasta de curry si am lasat la foc iute pana cand usturoiul si-a eliberat aroma.Am adaugat apoi carnea de pui,am amestecat si am lasat-o 7 minute la foc iute,apoi am pus morcovul taiat bastonase,am adaugat un strop de apa,am lasat si morcovul sa se gateasca putin si la urma am adaugat vanata,am mai lasat la foc 5 minute si apoi am stins focul.
Intr-o oala am pus apa cu sare si dupa ce a dat in clocot am adaugat vermicelli,i-am lasat aproximativ 3 minute (conform indicatiilor de pe ambalaj) sa se inmoaie,apoi i-am strecurat si i-am clatit bine cu apa rece,pentru a opri procesul de gatire.Dupa ce i-am scurs bine de apa,am pus peste ei cativa stropi de ulei de susan.
Am servit taiteii cu pui si legume si mi-a placut tare mult ce a iesit.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vermicelli cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|