Spaghete cu sunca si ciuperci

Postat de mirela0911 in Spaghete
12 Oct 2011 | 7066 vizualizari
Spaghete cu sunca si ciuperci

Ingrediente

  • 4-5 ciuperci
  • 150g sunca 
  • 1 ceapa mica
  • 4 rosii mai mari
  • sare, piper, zahar
  • 1/2 lgt. oregano uscat
  • 1 lg faina
  • 2-3 lg ulei masline
  • 1 pachet de spaghete

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie marunt. Ciupercile se curata si se taie felii. Sunca se taie bastonase.

Se pune ceapa la calit in ulei, se adauga ciupercile si sunca. Se amesteca si se lasa pana se perpelesc putin.

Rosiile se spala, se oparesc si se decojesc. Se taie bucati si se pune intr-o cratita la foc cu putina apa. Se lasa 5 minute sa fiarba bine dupa care se iau si se dau prin strecuratoare. 

Peste ciuperci si sunca se pune o lingura de faina si se amesteca pana la omogenizare. Se adauga sosul de rosii obtinut amestecandu-se continuu sa nu faca cocoloase. Se lasa sa fiarba cateva minute, se adauga zahar, sare si piper dupa gust, se adauga si oregano si se serveste cu spaghete.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spaghetti cu ciuperci, sunca, smantana si crutoane cu usturoi

Postat de mirela0911

Spaghetti cu ciuperci, sunca, smantana si crutoane cu usturoi

Se pun pastele la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce se fierb se strecoara. Se taie feliile de paine in cubulete mici. Sunca se taie in patratele mici si se pun...

Citeste continuarea

Spaghete milaneze

Postat de RODIMUR

Spaghete milaneze

Șunca presată se taie cubulețe. Se curăță, se spală în două-trei ape și se feliază ciupercuțele, după care se călesc în ulei, la foc mic. Când apa lăsată de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.10.2011, 22:26
ce bine arata
la 12.10.2011, 22:27
Mmmmmmmmm ce pofta mi-ai facut Mirela
la 12.10.2011, 22:37
place mult
la 12.10.2011, 22:38
Ooooo, cate bunatati ai pregatit !
la 12.10.2011, 22:56
Daria mersi

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking